Duinker Automatisering Logo

Innovatief in tijd- en kostenbesparende oplossingen

 

 

Over ons

 

Duinker heeft een eigen team ontwikkelaars en programmeurs die aan de wieg hebben gestaan van het Duinker tijdregistratie systeem en verstand van zaken hebben. Zij hebben jarenlange ervaring in het maken én ondersteunen van software-producten binnen het midden- en kleinbedrijf.

 

Duinker Automatisering B.V. is gevestigd in Zwaagdijk-Oost (Noord-Holland) en heeft sinds de oprichting van het bedrijf in 2007 een vliegende start gemaakt. Vooral in de regio West-Friesland, maar ook landelijk, zijn er verschillende sectoren die gebruik maken van de innovatieve systemen. Vooral de glastuinbouw plukt er de bijna letterlijke vruchten van, maar ook transport- en productiebedrijven en handelsondernemingen hebben nu meer inzicht in de algehele bedrijfsvoering: van product tot personeel.

 

Duinker Automatisering B.V. biedt hét management informatie systeem voor tijdregistratie, urenregistratie, arbeidsregistratie, productieregistratie, toegangsregistratie, toegangscontrole, overall equipment effectiveness (OEE) en werkplekautomatisering.

 

Innovatief in tijd- en kostenbesparende oplossingen

Duinker blocks

V3 Copyright © 2007-2016  All Rights Reserved.  Duinker Automatisering B.V. , Tomatenmarkt 20, 1681PH Zwaagdijk-Oost , +31 (0)228 820 200

Privacy/cookie policy

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Support