Duinker Automatisering Logo

Innovatief in tijd- en kostenbesparende oplossingen

 

 

Inzicht in uw productie

Duinker δProduction productieregistratie is een registratiesysteem voor glastuinbouw, productie, handels -en loonbedrijven, voor registratie van informatie per periode, per locatie /project /afdeling en per medewerker. In combinatie met de module DyT&t tracking & tracing is het ook mogelijk om de productie units verder te volgen met bijvoorbeeld temperatuurloggers.

 

Informatie geeft inzicht

De module geeft behalve productieinformatie in kilogrammen of aantallen ook inzicht in de diverse productienormen, waaronder kg per uur, aantal planten per uur dieven/draaien, etcetera. Deze informatie is per medewerker en per locatie (padregistratie) op te vragen.

 

Te koppelen aan bestaande verwerkingslijnen

Het voordeel van δProduction is dat het aan uw bestaande verwerkingslijn gekoppeld kan worden. Dus geen extra investeringen. Duinker kan koppelingen realiseren met de vaste weegbrug, de mobiele weegbrug, de weegtakel en de weegschaal etc.

 

Geen verwerkingslijn? Toch een oplossing!

Zonder verwerkingslijn kunt u gebruik maken van handmatige invoering van aantallen op  informatieterminals of tablets. Koppelen met software welke u nu gebruikt voor de ingave van orders is ook een optie.

 

Ja, ik wil graag meer informatie over de producten van Duinker Automatisering.

Neem contact met mij op voor advies en/of een vrijblijvende demonstratie:

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Innovatief in tijd- en kostenbesparende oplossingen

Duinker blocks

V3 Copyright © 2007-2016  All Rights Reserved.  Duinker Automatisering B.V. , Tomatenmarkt 20, 1681PH Zwaagdijk-Oost , +31 (0)228 820 200

Privacy/cookie policy

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Support