Duinker Automatisering Logo

Innovatief in tijd- en kostenbesparende oplossingen

 

 

 

 

DyTar - Rapportage weegregistratie

Uniek! Netto tijdregistratie

Met behulp van δTar weegregistratie kunt u de netto effectieve productie uren van uw medewerkers registreren. De weegacties van de weegschalen worden hierbij gemeten en wanneer een medewerker stopt met wegen wordt ook de tijd stil gezet na het aantal seconden dat u zelf in kan stellen. Op deze manier worden de pauzes, toiletbezoek of tussendoor werkzaamheden automatisch van de weegtijd afgetrokken. Met deze optie kan u ook nauwkeurig analyseren waar mensen improductief zijn en waar er eventuele verbeteringen mogelijk zijn.

Hoeveel geeft u weg?

Dytar weegregistratie registreert de weeggegevens per weegschaal en geeft inzicht in de prestaties en nauwkeurigheid van uw medewerkers. U ziet precies hoeveel fusten of verpakkingen er onder, binnen of boven de ingestelde bandbreedte vallen. Met dTar weegregistratie weet u dus precies wat en hoeveel u weegt, u heeft volledig inzicht in het weegproces.

 

Wat kan DyTar weegregistratie voor u betekenen?

Met behulp van δTar weegregistratie heeft u inzicht in het weegproces en deze geven u de mogelijkheid uw kosten te drukken, de kwaliteit en productie te optimaliseren en uw rendement aan te scherpen.

 

δTar Tablet Module

Voor δTar zijn mobiele toepassingen beschikbaar welke het gebruik van een tablet of smartphone mogelijk maken. Gebruiksvriendelijke toepassingen die praktisch ingezet kunnen worden. Bijvoorbeeld voor het wisselen tussentijds van verpakkingen (fusten) of voor het monitoren op afstand.

 

δTar medewerker-invoermodule

Eenvoud is de kracht bij onze registraties.

Medewerkers kunnen eenvoudig worden aangemeld bij een werkplek dmv electronische sleutels. Door deze manier van werken voorkomt u dat er fouten ontstaan door verkeerde invoer van gegevens en heeft u er geen omkijken meer naar.

 

 

Innovatief in tijd- en kostenbesparende oplossingen

Duinker blocks

V3 Copyright © 2007-2016  All Rights Reserved.  Duinker Automatisering B.V. , Tomatenmarkt 20, 1681PH Zwaagdijk-Oost , +31 (0)228 820 200

Privacy/cookie policy

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Support